Online krassen demo

  • 10 dagen lang online krasplezier!
  • Op tablet, smartphone of pc/laptop
  • Met persoonlijke kerstboodschap
  • Bedrijfslogo mogelijk als kraslaag!
 fairtrade logo Kadobon Online Shopskerstpakketten worden verstuurd met post.nl
 keurmerk voor een zwembad kopen
Informeer naar ons aanbod

Online advent krassen voor een betere wereld !

10 dagen online krasplezier! Iedere dag wordt er een Fairtrade product onthult tot je kerstpakket volledig is gevuld. Dus iedere dag wordt daardoor een verrassing!! Alle producten zijn Fairtrade dus je helpt direct mee aan een betere wereld.

Informeer naar ons aanbod
dagelijks online krassen

Online krassen vanaf 1 december

Het werkt net als een adventskalender. Vanaf 1 december 2014 krassen jij en je collega’s dagelijks voor een Fairtrade product. Gedurende 10 werkdagen ontvang je dagelijks een e-mail met daar in een link waar je online kunt krassen. Wij verzorgen de e-mails.
>> Bekijk de online krassen demo

fairtrade kerstpakketten online krassen

Met persoonlijke kerstboodschap

Alvorens dagelijks online kan worden gekrast wordt er een persoonlijke kerstboodschap getoond. Deze tekst kun je ons aanleveren. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Op deze manier wordt het kerstgeschenk nog persoonlijker!
>> Bekijk de online krassen demo

online krassen met bedrijfslogo

Verpakking met eigen bedrijfslogo

De verpakking bestaat uit een kraslaag. Standaard wordt het logo van FairyXmas hiervoor gebruikt. Je kunt ook je bedrijfslogo toevoegen, deze komt dan in de plaats van het Fairyxmas logo. Hiervoor gelden meerprijzen.
>> Bekijk de online krassen demo

Fairtrade kerstpakket Smaakvol ontbijten

In het Fairtrade kerstpakket met thema ‘Smaakvol ontbijten’ vind je de lekkerste producten voor een goed begin van je dag! Maar… de inhoud blijft nog een verrassing voor je medewerkers! Neem contact met ons op voor meer informatie over de inhoud van dit kerstpakket.
>> Vraag naar onze kerstpakketten

Fairtrade kerstpakket Hartig borrelen

In het Fairtrade kerstpakket met thema ‘Hartig borrelen’ vind je de mooiste producten voor een gezellige borrel! Maar… de inhoud blijft nog een verrassing voor je medewerkers! Neem contact met ons op voor meer informatie over de inhoud van dit kerstpakket.
>> Vraag naar onze kerstpakketten

Fairtrade kerstpakket Stijlvol dineren

In het Fairtrade kerstpakket met thema ‘Stijlvol dineren’ vind je de (h)eerlijkste producten voor een smaakvol diner! Maar… de inhoud blijft nog een verrassing voor je medewerkers! Neem contact met ons op voor meer informatie over de inhoud van dit kerstpakket.
>> Vraag naar onze kerstpakketten

“Geweldig idee dat online krassen zo is iedere dag opnieuw een verrassing !”
Frederique, Rotterdam
“Op deze manier kunnen wij met kerst ons steentje bijdragen aan een betere wereld.”
Rick, Utrecht

Als de kerstdagen weer in het vooruit zicht liggen dan begint weer het nadenken over een geschikt eindejaarsgeschenk. Dit is altijd een lastige keuze omdat je medewerkers altijd andere ideeën hebben over het ideale kerstgeschenk. Wordt het een cadeaubon, een kerstpakket of wordt het een gift aan een goed doel. Als het gaat om de kerstgedachte dan is een Fairtrade kerstpakket hiervoor een prima suggestie. Een nuttig kerstcadeau voor je medewerkers en tegelijkertijd draag je bij aan een betere wereld.

Het assortiment van Fairtrade kerstpakketten bestaat uit verschillende thema’s zodat je voor je medewerkers het thema kiezen dat het beste bij ze past. Bovendien wordt per ieder Fairtrade product ook duidelijk middels een filmpje waar het product vandaan komt en welke boeren en ondernemers uit ontwikkelingslanden je hiermee helpt aan een beter bestaan. Dus wanneer je personeel je kerstpakket ontvangt zijn ze niet alleen op de hoogte van de inhoud van het kerstpakket maar ook wie ze daar mee helpen.