FairyXmas biedt Fairtrade kerstpakketten op een unieke wijze. Het kerstpakket zal online worden ‘gevuld’ met Fairtrade producten waarvoor je dagelijks online kunt krassen! Lees meer bij ‘Hoe werkt FairyXmas?’.

Alle producten van FairyXmas zijn Fairtrade gecertificeerd dus naast het krasplezier maakt u ook gelijk de keus voor een verantwoord kerstpakket!

FairyXmas levert Fairtrade Kerstpakketten die je online kunt openkrassen! Eerst kies je het gewenste thema (keuze uit 3 thema’s) en de waarde van het Fairtrade kerstpakket voor jou en je collega’s (deze ontvang je per email). Het thema van de Kerstpakketten blijft voor je collega’s nog een verrassing. Het werkt net als een adventskalender; je collega’s ontvangen dagelijks een email waarmee zij vanaf 1 december online kunnen krassen voor een Fairtrade product uit het gekozen thema pakket. Zo is iedere dag een verrassing. Als het Kerstpakket compleet is wordt deze bezorgd!

> Bekijk de online video

FairyXmas biedt de keuze uit drie verschillende thema’s voor het Fairtrade kerstpakket: Smaakvol ontbijten, Hartig borrelen en Stijlvol dineren. De exacte  inhoud van de kerstpakketten dient natuurlijk een verrassing te blijven voor je personeel dus deze zullen wij informeren aan de verantwoordelijke persoon voor de aankoop van kerstpakketten binnen het bedrijf. De complete informatie over de Fairtrade kerstpakketten sturen we graag per e-mail toe.

> Klik hier om je gegevens achter te laten.

FairyXmas werkt net als een adventskalender. Je collega’s ontvangen iedere dag een email waarmee zij vanaf 1 december dagelijks kunnen krassen voor een mooi Fairtrade product. Online krassen kan overal; vanaf je tablet, smartphone of laptop. Wanneer je een vakje open krast zie je niet alleen het Fairtrade product, maar lees je ook meer over de achtergrond en de herkomst ervan. En als alles is open gekrast wordt het complete Fairtrade kerstpakket op de afgesproken dag bezorgd.

> Bekijk hier de demo van het online krassen.

Om gebruik te kunnen maken van de unieke kerstpakketten van FairyXmas, vragen wij u ons de volgende informatie toe te sturen:

1. Het gekozen kerstpakket thema en waarde (thema ‘diner’, ‘ontbijt’, ‘hartig’) (€35 of €50)
2. Een excel-lijst met daarin de namen en e-mailadressen van alle medewerkers.
3. De gewenste afleverdatum van de kerstpakketten.
4. Een persoonlijke kerstboodschap.
5. Optioneel: bedrijfslogo indien gekozen wordt voor eigen krasverpakking (hiervoor geldt een meerprijs).

De Fairtrade kerstpakketten worden op een afgesproken datum op één locatie geleverd. De gewenste datum kunt u met ons afspreken. Neem contact op met onze klantenservice.

Jazeker. Een extra kerstboodschap maakt het kerstpakket nog specialer. Voordat een nieuw vakje wordt opengekrast, zal eerst de persoonlijke boodschap van uw bedrijf zichtbaar worden. Deze service bieden wij kosteloos aan.

>Bekijk de online krassen demo.

De ‘verpakking’ van de producten bestaat uit een kraslaag. Standaard wordt het logo van FairyXmas hiervoor gebruikt. U kunt echter ook uw eigen bedrijfslogo toevoegen welke dan in de plaats komt van het FairyXmas logo. Neem contact met ons op voor meer informatie en de kosten hiervoor.

De browsers die het online krassen ondersteunen zijn Explorer 11 en hoger, Google Chrome, Firefox versie 30 of hoger, Safari.

Heeft u vragen hierover neem dan contact met ons op.

Binnenkort komt hier informatie.